acemi
acemi
22 Mayıs 2007

KARAFIRIN

mrb arkadaşlar kolay gelsin...

9 birimlik bi ana kolon tesisatı yapılacak 2 birimi 2 adet dükkaniçin bırakıcaz 7 birimi ise daire braşmanı burdaki dükkanlardan biri ekmek fırını (karafırın)  bu dükkan için kaç m³ ağız bırakalım ve ana kolon tesisatı 300 mbar mı olsun yoksa 21mbarmı? olsun... 21 mbarda bu fırın çalışa bilirmi?


pasquale
pasquale
22 Mayıs 2007

sevgili kardeşim öncelikle fırının kapasitesini belirlemelisin.buna göre hesap yapıp fırın için gerekli debiyi bırakırsın.gaz basıncı na gelince fırınlar genellikle 21 mbarda çalışır.kolay gelsin...


acemi
acemi
22 Mayıs 2007

fırın elyapımı olduğu için fırınla ilgili bi bilgim yok herhangi bi ervrakta yok kaç ckal olduğunun tespitinide yapamadım daha önce böyle bi proje çizen arkadaş varsa yardımını bekliyorum...


HAMIT
HAMIT
22 Mayıs 2007

Sayın Meslekdaşım,

Fırının başına git. Fırına bir seferde en çok ne kadar/kaç adet hamur koyduğunu öğren. Hamurun fırına girmeden önceki ağırlığını tart. Fırında kaç dakika süre ile piştiğini ölç. Fırından çıkan pişmiş hamur ağırlığını tart.

Bu bilgilerle önce fırında buharlaşan su miktarını bul. Sonra bu suyu buharlaştırmak için gerekli enerjiyi hesapla. Bulduğun enerjiye hamuru ısıtmak için gereken miktarı ekle. Çıkan sonucu %40 emniyet katsayısı ile çarp.

Böylece fırın kayıpları da ilave edilmiş olur. Bilgileri toparlayıp gönderirseniz, hesabınızı birlikte kontrol edebiliriz.

Kolay gelsin.




maatonifi
Uzman maatonifi
23 Mayıs 2007

Arkadaşım kara fırın sanırım, odun yakılarak işletilen bir fırın türüdür. Gaz ile ekmek pişirileceğini sanmıyorum (kara fırın olarak kaldığı sürece). Bu durumda sıcak su ihtiyacı için kombi düşünmelisin. Yani normal daire branşmanı gibi.


VEYSEL BILGIN
Danışman VEYSEL BILGIN
23 Mayıs 2007

 

ekmek-1.jpg

ekmek-2.jpg




gürsan hasan
gürsan hasan
24 Mayıs 2007

arkadaş kara fırın ayrı taş fırın ayrıdır önden beslemeli odun yakılarak ısıtılan ve ekmeğin piştiği yerden alevin görülebildiği fırınlar kara fırınlardır ve doğalgaz debisi 9,5-10 m3 /h dir fırınlarla ilgili problemlerinizde ulaşabilirsiniz 0533 353 61 46 .


VEYSEL BILGIN
Danışman VEYSEL BILGIN
25 Mayıs 2007

Ben hayatimda firin gormedim ve hic firin donusumu yapmis degilim kisacasi zir cahilim.Beni teknik olarak ikna edin.Merakla bekliyorum?


YENİGÜN MÜHENDİSLİK

● Ekmek fırını , lahmacun fırını veendüstriyel pişirme fırınları için komple ateşleme sistemi

● Termostatik kontrol (ekmek fırını için),  ateşleme ve iyonizasyon bir arada

● Fırın büyüklüğüne göre Tekli, çiftli, kısa, orta, uzun namlulu bek üretimi

● Otomatik kontrol ve Gaz yolu ekipman’larından oluşan komple sistem

●  Yerine montaj rahatlığı

●   Projeleriniz için teknik destek

●   7/24 servis imkanı

●  İstanbul için 1 yıl garanti


TEL:0216 621 12 97- 0533 353 61 46  yenigunmuhendislik@hotmail.com

KİRAZLIDEREMH KIŞLA  NO:20/B ÇEKMEKÖY / İSTANBUL

www.yenigunmuhendislik.com.tr






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

Benzer Konular
gokhan307
19 Mart 2008
dogalgazfirmalari.com