mrb arkadaşlar kolay gelsin...
9 birimlik bi ana kolon tesisatı yapılacak 2 birimi 2 adet dükkaniçin bırakıcaz 7 birimi ise daire braşmanı burdaki dükkanlardan biri ekmek fırını (karafırın) bu dükkan için kaç m³ ağız bırakalım ve ana kolon tesisatı 300 mbar mı olsun yoksa 21mbarmı? olsun... 21 mbarda bu fırın çalışa bilirmi?
Sayın Meslekdaşım,
Fırının başına git. Fırına bir seferde en çok ne kadar/kaç adet hamur koyduğunu öğren. Hamurun fırına girmeden önceki ağırlığını tart. Fırında kaç dakika süre ile piştiğini ölç. Fırından çıkan pişmiş hamur ağırlığını tart.
Bu bilgilerle önce fırında buharlaşan su miktarını bul. Sonra bu suyu buharlaştırmak için gerekli enerjiyi hesapla. Bulduğun enerjiye hamuru ısıtmak için gereken miktarı ekle. Çıkan sonucu %40 emniyet katsayısı ile çarp.
Böylece fırın kayıpları da ilave edilmiş olur. Bilgileri toparlayıp gönderirseniz, hesabınızı birlikte kontrol edebiliriz.
Kolay gelsin.
● Termostatik kontrol (ekmek fırını için), ateşleme ve iyonizasyon bir arada
● Fırın büyüklüğüne göre Tekli, çiftli, kısa, orta, uzun namlulu bek üretimi
● Otomatik kontrol ve Gaz yolu ekipman’larından oluşan komple sistem
● Yerine montaj rahatlığı
● Projeleriniz için teknik destek
● 7/24 servis imkanı
● İstanbul için 1 yıl garanti
TEL:0216 621 12 97- 0533 353 61 46 yenigunmuhendislik@hotmail.com
KİRAZLIDEREMH KIŞLA NO:20/B ÇEKMEKÖY / İSTANBUL
www.yenigunmuhendislik.com.tr